Workshops

Workshop op 7 mei as.: films maken met je eigen iPhone

Bespaar kosten door zelf je eigen professionele filmpjes te maken met de iPhone.

Wil jij o.a. jouw social media marketing ondersteunen met mooie zelfgemaakte filmpjes, gemaakt op jouw iPhone, dan krijg je op 7 mei hiervoor de kans. Onder leiding van Jan Boesten ga je een dag lang aan het werk met alles wat je moet weten en kunnen om een mooi professioneel filmpje op jouw iPhone te maken.

Over Jan Boesten
Jan is regisseur/filmmaker. Hij maakt o.a. persoonlijke films van ondernemers. Hij heeft theaterproducties geregisseerd en daarnaast vele vormen van producties begeleid en landelijke tv-producties gemaakt.

Wat je vooraf mag regelen:
Jan raad je sterk aan om de app Filmic Pro te downloaden. Kost ongeveer € 15,- Een zeer belangrijke tool om beter resultaat te krijgen. Daarnaast de aanschaf van een selfiestick. De voorkeur gaat uit naar de Benro BK 10 of hoger. In ieder geval een vergelijkbare selfiestick incl. tripod. Vanaf € 30,-, voor het geval je die nog niet hebt. Verder mag je nadenken waar jij jouw filmpjes wilt inzetten. Per social mediakanaal is de duur van het filmpje belangrijk.

Aan het eind van de training dag ben jij in staat om:
Een eenvoudige film te maken die verder gaat dan talking heads met jouw IPhone 7 of hoger. Je leert de basisprincipes van editen en kan dat ook toepassen. Daarnaast weet je hoe je een interview of boodschap op kunt zetten en boeiend kunt maken. Je krijgt ter ondersteuning voor later een hand-out mee zodat je later dat altijd als geheugensteun ter beschikking hebt.  Als er animo voor is kan er altijd nog een vervolg- en verdiepings-dag worden georganiseerd.

Kosten:
Deze training kost €365,00 excl. btw, incl. lunch, koffie en thee.
Aantal plaatsen: 6
Datum: zaterdag 7 mei 2022
Schrijf je in: zend een email naar info@innearth.nl
Locatie: F.A. Molijnlaan 83, 8071 AC Nunspeet, tel. 0655 857 685

We kijken naar je uit.
Vera van de Ven en Jan Boesten

Wil jij zien wat mogelijk is, bekijk dan de filmpjes gemaakt met de IPhone 7+:
https://vimeo.com/manage/videos/229025734 Plus, https://vimeo.com/manage/videos/221604706 en één film met de IPhone 11 pro max https://vimeo.com/manage/videos/491270782

 

7-daagse coach/retraiteweek in Frankrijk, 12-18 juni

Hoeveel uren heb jij er al opzitten als ondernemer, actieve medewerker? Hoeveel APK-momenten heb jij ingelast de afgelopen jaren voor jezelf? Wie weet zorg jij wel beter voor je auto dan voor je jezelf. En het zou niet vreemd zijn dat je voor iedereen klaar staat en altijd in bedrijf bent.

Nu krijg je de mogelijkheid jezelf even te parkeren en op te laden op het Jachtslot Le Logis in Chenaud, een mooie plek in Frankrijk. Hier verwelkomt de professionele en enthousiaste begeleiding jou om samen een uniek APK-moment in te lassen. Een week lang ben jij belangrijk samen met andere mooie mensen die zichzelf deze week ook gunnen.

De begeleidingsweek wordt gegeven door:

 • Vera van de Ven; o.a. levensritme-coach, relatietherapeut, systeemwerker en auteur van het boek “Zit ik echt zo simpel in elkaar”, ontdek jouw gebruiksaanwijzing.
 • Susanne Stolte, zeer bedreven coach en ondernemer, mooie volle cv met leiding-gevende functies zoals directeur Hoge Hotelschool, directeur NCD.
 • Anna Neuvel; yogadocent en zij zal ons meenemen in de ochtendsessies.
 • Max van de Ven; in werkzame leven manager bij o.a. Cisco Systems, coach New Venture, hij is een sparringpartner en regelt alles facilitair.
 • Athalie Stegeman; Ademhalingstherapeut, masseuse en voedingsdeskundige.
 • Lydia van Oort; tekenmedium en geeft jou inzicht waar jij bent op jouw reis hier op aarde.

Locatie
De begeleidingsweek vindt plaats in het prachtige Jachtslot Le Logis in Chenaud een plaats in de Dordogne. Zie ook www.lelogis.nl of kijk op YouTube kanaal voor een impressie.

Kosten: € 2350, = excl. btw per persoon. Deze coachweek is op te voeren als kosten binnen de zakelijke boekhouding.

 • op basis van 2 personen per kamer met gescheiden bedden en eigen badkamer.
 • volpension, er wordt geen wijn of sterke drank geschonken tijdens deze week.
 • verplicht een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Exclusief vervoer, locatie is goed per auto te bereiken. Vliegen op Bordeaux of Bergerac met Easyjet, KLM of Transavia vanaf Amsterdam of Rotterdam.

Begin- en eindtijd:

Aankomst: zondagmiddag 12 juni na 16.00 uur. Vertrek: zaterdagochtend 18 juni na het ontbijt.
In sommige gevallen kunt u uw coachweek verlengen met vakantiedagen. Interesse?
Vraag wat de mogelijkheden zijn.
Aanmelden: Om je aan te melden voor de retraite kun je een mail sturen.
We zullen telefonisch contact dan met elkaar hebben voor de eerste ontmoeting.

Inschrijving

Inschrijving voor de themaworkshops is op basis van een kennismakingsgesprek. Bij deelname worden deze kosten verrekend. De workshops zijn altijd meerdaags en hebben minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers. Bij de InnRelation workshop dienen er minimaal 4 stellen deel te nemen. De locatie voor de workshop is vooraf bekend. In Nederland is de workshop inclusief overnachting en catering. In Frankrijk is deze op basis van zelfcatering. Enkele trainingen kunnen incompany worden gegeven. Je dient dan de locatie, overnachting en catering zelf te verzorgen.

Wil je meer weten, stuur een mail.

Workshop: “Zit ik zo simpel in elkaar”

Vera van de Ven houdt geregeld workshops waarin ze in drie uur haar filosofie uit de doeken doet. Aan de hand van haar boek gaat ze dieper in op het levensritme. Dat geeft je nieuwe inzichten en antwoorden op vragen als: “wat beperkt mij?”, “waarom reageer ik zoals ik reageer?”, “waarom overkomen mij juist bepaalde dingen?”

In de drie uur durende workshops legt Vera uit hoe het levensritme werkt en hoe dat van invloed is op jou. Het zijn groepsworkshops waarbij je alle ruimte en aandacht krijgt voor jouw persoonlijke barrières en uitdagingen. De filosofie wordt rechtstreeks gekoppeld aan de deelnemers.

De kosten per deelnemer zijn € 125 (ex. BTW) plus reiskosten. Je maakt in drie uur een intensieve en verhelderende reis. Je ontvangt bovendien Vera’s boek ‘Zit ik echt zo simpel in elkaar’ ter waarde van € 59,95. Het minimum aantal deelnemers is 8. Wil je een workshop met Vera organiseren, of wil je deelnemen aan een bestaande workshop, stuur dan een mail.

 

Jaarlijkse themaworkshops

Groeien doe je niet alleen. Ben jij er aan toe om stappen te zetten? Wil je dit liever in een groep doen in plaats van onder individuele begeleiding? Dan zijn deze workshops iets voor jou! Aan de hand van thema’s organiseer ik jaarlijks in samenwerking met ervaren professionals in Nederland en in Frankrijk verschillende workshops.

 • InnFlow-Men – re-balancing mannelijkheid
 • InnFlow-Lady – re-balancing vrouwelijkheid
 • InnRelation – inzicht en waardering voor partners
 • InnSilence – inzicht en reflectie door stilteweek in Frankrijk
 • InnMind – positief en intuïtief denken volgens Silva methode