Workshops

Vera van de Ven houdt geregeld workshops waarin ze in drie uur haar filosofie uit de doeken doet. Aan de hand van haar boek gaat ze dieper in op het levensritme. Dat geeft je nieuwe inzichten en antwoorden op vragen als: wat beperkt mij, waarom reageer ik zoals ik reageer, waarom overkomen mij juist bepaalde dingen?

In de drie uur durende workshops legt Vera uit hoe het levensritme werkt en hoe dat van invloed is op jou. Het zijn groepsworkshops waarbij je alle ruimte en aandacht krijgt voor jouw persoonlijke barrières en uitdagingen. De filosofie wordt rechtstreeks gekoppeld aan de deelnemers.

De kosten per deelnemer zijn € 125 (ex. BTW) plus reiskosten. Je maakt in drie uur een intensieve en verhelderende reis. Je ontvangt bovendien Vera’s boek ‘Zit ik echt zo simpel in elkaar’ ter waarde van € 59,95. Het minimum aantal deelnemers is 8. Wil je een workshop met Vera organiseren, of wil je deelnemen aan een bestaande workshop, stuur dan een mail.

 

Jaarlijkse themaworkshops

Groeien doe je niet alleen. Ben jij er aan toe om stappen te zetten? Wil je dit liever in een groep doen in plaats van onder individuele begeleiding? Dan zijn deze workshops iets voor jou! Aan de hand van thema’s organiseer ik jaarlijks in samenwerking met ervaren professionals in Nederland en in Frankrijk verschillende workshops.

  • InnFlow-Men – re-balancing mannelijkheid
  • InnFlow-Lady – re-balancing vrouwelijkheid
  • InnRelation – inzicht en waardering voor partners
  • InnSilence – inzicht en reflectie door stilteweek in Frankrijk
  • InnMind – positief en intuïtief denken volgens Silva methode

Inschrijving voor de themaworkshops is op basis van een kennismakingsgesprek. Bij deelname worden deze kosten verrekend. De workshops zijn altijd meerdaags en hebben minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers. Bij de InnRelation workshop dienen er minimaal 4 stellen deel te nemen. De locatie voor de workshop is vooraf bekend. In Nederland is de workshop inclusief overnachting en catering. In Frankrijk is deze op basis van zelfcatering. Enkele trainingen kunnen incompany worden gegeven. Je dient dan de locatie, overnachting en catering zelf te verzorgen.

Wil je meer weten, stuur een mail.