Workshops

 

De retraites van
18 september -24 september en
van 25 september – 1 oktober 2022
zijn inmiddels helemaal volgeboekt.

In 7 dagen terug naar jezelf.

Hoeveel uren heb jij er al opzitten als mens? Hoeveel APK-momenten heb jij ingelast de afgelopen jaren voor jezelf? En waarschijnlijk zorg jij wel beter voor je auto dan voor jezelf.

En… het zou niet vreemd zijn dat je voor iedereen klaar staat en altijd in bedrijf bent! Nu krijg je de mogelijkheid jezelf even te parkeren en op te laden op een mooie plek in Frankrijk. Jezelf te ontdekken op een manier die uniek is en je veel zal brengen. Hier verwelkomt Vera van de Ven en haar professionele en enthousiaste begeleiding jou om samen een uniek APK-moment in te lassen.

Een week lang ben jij belangrijk samen met andere deelnemers die zichzelf deze week ook gunnen.

Het programma

  • Aankomst en welkom op zondag, vertrek op zaterdagmorgen, vrijdag is de vrije dag om te landen en je voor te bereiden op de tijd die voor je ligt.
  • Van maandag t/m vrijdag zijn er een of twee groep sessies in stilte, waarin de deelnemers welkom zijn.
  • Tijdens vier dagen zijn er 0.a. inzichtsessies en daarnaast een familieopstelling per deelnemer.
  • Naast de opstelling zijn er schrijfopdrachten, vijf individuele coachsessies van twee uur (vier tijdens de training en een binnen een maand na de training) en een van een uur. Totaal minimaal 13 uur individuele coaching en minimaal 14 uur groepssessies.
  • Gezamenlijke warme lunch en avondmaaltijd. Ontbijt individueel, in stilte.

Locatie
De trainingsweek vindt plaats in Frankrijk op het Jachtslot Le Logis in Chenaud, op een kleinschalige plek met 7 slaapkamers met badkamer. www.lelogis.nl

Kosten van de training
Kamer alleen € 2450,- excl. btw en bij gedeelde kamer € 1950,- p.p. excl. btw

De prijs is inclusief begeleiding, coaching, verblijf en alle maaltijden en materialen die er worden gebruikt. Extra coaching mogelijk in overleg. Exclusief reiskosten, reis- en annuleringsverzekering.

Aanmelden of vragen

Om je aan te melden voor de trainingsweek; stuur een mail voor welke week jij je wilt inschrijven. Je krijgt dan een inschrijfformulier toegezonden en kunnen we de intake inplannen en verdere details bespreken. Maximaal 8 deelnemers per week. Vol=Vol

Voor meer informatie stuur een mail. (Vermeld dan wel je naam en telefoonnummer).

Workshop: “Zit ik zo simpel in elkaar”

Vera van de Ven houdt geregeld workshops waarin ze in drie uur haar filosofie uit de doeken doet. Aan de hand van haar boek gaat ze dieper in op het levensritme. Dat geeft je nieuwe inzichten en antwoorden op vragen als: “wat beperkt mij?”, “waarom reageer ik zoals ik reageer?”, “waarom overkomen mij juist bepaalde dingen?”

In de drie uur durende workshops legt Vera uit hoe het levensritme werkt en hoe dat van invloed is op jou. Het zijn groepsworkshops waarbij je alle ruimte en aandacht krijgt voor jouw persoonlijke barrières en uitdagingen. De filosofie wordt rechtstreeks gekoppeld aan de deelnemers.

De kosten per deelnemer zijn € 125 (ex. BTW) plus reiskosten. Je maakt in drie uur een intensieve en verhelderende reis. Je ontvangt bovendien Vera’s boek “Zit ik echt zo simpel in elkaar” t.w.v. € 59,95.

Het minimum aantal deelnemers is 8. Wil je een workshop met Vera organiseren, of wil je deelnemen aan een bestaande workshop, stuur dan een mail.

 

Jaarlijkse themaworkshops

Groeien doe je niet alleen. Ben jij er aan toe om stappen te zetten? Wil je dit liever in een groep doen in plaats van onder individuele begeleiding? Dan zijn deze workshops iets voor jou! Aan de hand van thema’s organiseer ik jaarlijks in samenwerking met ervaren professionals in Nederland en in Frankrijk verschillende workshops.

  • InnFlow-Men – re-balancing mannelijkheid
  • InnFlow-Lady – re-balancing vrouwelijkheid
  • InnRelation – inzicht en waardering voor partners
  • InnSilence – inzicht en reflectie door stilteweek in Frankrijk
  • InnMind – positief en intuïtief denken volgens Silva methode