Voor wie?

Voor jou!

Heb je te maken met bijvoorbeeld: een rouwproces door scheiding, burn-out, verlies van dierbaren, van je baan, je gezondheid of je geluk? Twijfel je over zingeving, heb je gebrek aan zelfvertrouwen, heb je bindings- of faalangst of twijfel je over je partnerkeuze? Ben je ziek zonder heldere diagnose, kunnen doktoren geen concrete oorzaken vinden of ben je moe en weet je niet waarom? De bron hiervan kan op emotioneel vlak liggen; je lichaam is een instrument van je ziel.

Het leven is een persoonlijke levensloop waarbij de ontwikkeling vaak parallel loopt met wake-up calls, weerstand en déjà-vu-momenten. Herkenning van weerstand is een uitnodiging om verandering in gang te zetten, niet langer achterom te kijken om iets vast te houden wat niet te veranderen is. Maar om vooruit te kijken en je er bewust van te zijn, dat je het verleden nodig hebt om verder te groeien. De stilstand is te ervaren als een moment van bezinning en inzicht om zo in staat te zijn om te gaan groeien. Een individuele reis, waarbij ik mensen begeleid naar inzicht en persoonlijke groei.

Voor werkgevers

Timing bepaalt de verandering van mensen. Binnen werksituaties is het vaak gemakkelijk te herkennen of iemand toe is aan persoonlijke groei. Functiewisselingen, zwaardere taken en andere verantwoordelijkheden zijn vanzelfsprekende momenten waarop helder is dat iemand verder kan groeien. Maar ook ziekteverzuim kan een heldere aanleiding zijn. Persoonlijke ontwikkeling en groei kan ook preventief worden ingezet.Groeien is fijner dan genezen. Goed voor je bedrijf zorgen betekent ook goed voor je mensen zorgen. Ze de ruimte geven zich persoonlijk te ontwikkelen om zo de productiviteit en het potentieel te laten groeien. Wil jij die werkgever zijn die hart voor zijn mensen en zichzelf heeft? Investeer dan in mogelijkheid om te groeien in persoonlijke ontwikkeling!

Ervaringen van clienten:

  • ‘Met regelmaat denk ik met prachtige gevoelens terug aan ons gesprek en ik ben je er nog steeds dankbaar voor.’
  • ‘Ik zie uit naar onze volgende ontmoeting. Vraag me niet waarom. Ik beeld me in dat  we net als vorige week allerlei gedachten uitwisselen. Over onze rol op aarde en onze betekenis voor anderen. Het contact met je is zeer waardevol voor me geweest.’
  • ‘Je hebt me ontzettend gestimuleerd. Vooral om over m’n potentieel na te denken en mijn ‘rol’ als partner, vader, vriend en ondernemer in dit leven. Tot nu kan ik je zeggen dat ik nog beter en meer vanuit mijn hart m’n missie kan verwoorden. Er zijn voor anderen. En hen helpen naar succes.’
  • ‘Ik vond het erg bijzonder dat je me vanmorgen ‘in het kort’ even een stukje van de gebruiksaanwijzing hebt gegeven.
  • Zeker dat ik hiermee aan de slag ga, het heeft me geïnspireerd!!’