Instituut Sprinng

Instituut Sprinng biedt je tijd, verdieping en hulp om afstand te nemen van wat niet meer werkt. En om terug te keren naar jezelf. Zo helpt Instituut Sprinng leiders hun persoonlijk leiderschap te herstarten, upgraden, vergroten en verdiepen. Denk aan leiders als artsen, juristen, ondernemers en artiesten. Maar ook piloten, sporters en C-level bestuurders. Uiteraard in alle veiligheid en anonimiteit. Zowel in Frankrijk als in Nederland.

Op basis van jarenlange ervaring bieden we intensieve en professionele begeleiding. Een effectief proces van afkicken van allerlei vormen van verslaving en problemen. Met een multidisciplinair team en een holistische aanpak ondersteunen we je een andere weg in te slaan. Weg van de burn-out, leegte en misschien depressie of stilstand. Niet meer verslaafd aan aandacht, werkdruk, status. Geen vlucht meer in werk, middelen of surrogaat oplossingen. Kies nu voor jezelf, kies voor persoonlijke groei en word (weer) een echte leider.

Uniek en succesvol traject

De holistische Leiderschapstraining is een uniek en succesvol programma. Een intensief traject van (meestal) een jaar waarin we je begeleiden. Niet 365 dagen achter elkaar maar wel zo’n 500 uur door het jaar heen. Daarbij komen alle vlakken van de mens aan bod. De begeleiding en behandeling zijn intensief en diepgravend. Daarbij garanderen we maximale discretie en vertrouwelijkheid. Op basis van ruim negen jaar ervaring blijkt deze methode effectief en succesvol. We boeken samen mooie en blijvende resultaten.

Meer informatie over Instituut Sprinng en de Leiderschapstraining: kijk op de website.