DesVeers

Met DesVeers richt Vera van de Ven zich op advies en begeleiding bij een nieuw interieur. Na haar opleiding tot binnenhuisarchitect ontdekte zij dat persoonlijke inrichting haar passie én haar persoonlijke missie is. Het inrichten van je eigen huis gaat namelijk hand in hand met persoonlijk welzijn. In de advisering bij woonwensen richt zij zich daarom ook op de persoonlijke leefwensen. Wie ben ik, wat kan ik, wat heb ik nodig en wat wil ik? Zo kan zij iemands persoon vertalen naar een bijzonder, uniek en volledig eigen interieur.

Fijn wonen en leven

Binnenhuisarchitectuur biedt de bouwstenen voor persoonlijk advies. Niet alleen om fijn en comfortabel en fijn te kunnen wonen, maar ook zo te leven. Met DesVeers kun je Vera van de Ven inschakelen voor advies, inrichting en begeleiding van (nieuwe) interieurs, verbouwingen, vakantiehuizen en de (her)inrichting en aankleding van de tuin.

Vera heeft al veel projecten in binnenhuisarchitectuur mogen uitvoeren. Bijzonder is de volledige verbouwing en inrichting van Jachtslot Le Logis in Chenaud. Dit jachtslot is gebouwd op een fundament uit de middeleeuwen met toevoegingen uit de 18e en 19e eeuw. Vera en haar man Max hebben het volledige jachtslot, inclusief landgoed, naar deze tijd gebracht. Met behoud van het oorspronkelijke karakter. Zo is een fantastische combinatie ontstaan van hedendaags comfort en historische eigenheid. Op de website van het jachtslot kun je zien hoe dat op deze prachtige plek in de Dordogne uitgepakt heeft.