Over Vera zelf

“Mijn levensmotto is: Verander!”

Vera heeft al een lange weg afgelegd in haar leven. Geboren als boerendochter in de Betuwe, heeft ze in haar jeugd veel uitdagingen en teleurstellingen gekend. Door positief te denken en te zijn heeft ze op jonge leeftijd ingezien dat ze leed kan omdraaien door er anders naar te kijken waardoor het ook anders voelt. Dit is de basis voor haar visie op het leven.

Mens centraal

Tijdens mijn boeiende carrière bij de ABN Amro bank, heb ik altijd de mens centraal gesteld en – met veel voldoening –  anderen  kunnen laten groeien en bloeien. Ik heb zo mijn levensvisie nog meer vorm en inhoud kunnen geven. Naast deze werkzaamheden ben ik ook de creatieve richting ingegaan als binnenhuisarchitecte.  Met verbouwen en inrichten van woonhuizen en kantoren kon ik mijn creativiteit verder ontwikkelen. Hier groeide het bewustzijn dat verandering alleen succesvol kan zijn, als het fundament goed is.

De stap naar coaching en de ontwikkeling van InnEarth lijkt op het eerste gezicht wellicht vreemd maar voor wie mij beter kent herkend direct mijn visie. Van het inrichten van huizen (DesVeers) naar het “inrichten” van mensen is eigenlijk maar een kleine stap. Verbouwingen en het opnieuw inrichten van huizen hebben alles te maken met veranderende wensen/behoeften van de mensen op een meer emotioneel niveau. En daarmee is coaching eigenlijk een logische stap in mijn  ontwikkeling.

Nieuw inzicht

De ziekte, die mij overviel in 2001, is natuurlijk een bedreiging voor me geweest. Maar hoe ernstig de ziekte ook was, ik heb mij niet door angst laten leiden. Mijn positieve levenshouding heeft mij daarbij enorm geholpen. Ik zag de ziekte als een persoonlijke wake-up call om te gaan doen wat ik ECHT moest doen. Ik kreeg het inzicht dat de ontwikkelingen in mijn jeugd, het werk bij de ABN Amro en DesVeers nodig zijn geweest om de drie centra, die wij als mens hebben, samen te laten werken. Denken (hoofd), voelen (hart) en doen (handen) zet ik nu alle drie in om als mens in balans te komen.

Mijn reis is niet de gemakkelijkste maar heeft me wel wegwijs gemaakt op alle onderdelen waar groei mogelijk is. Door wat ik heb meegemaakt ben ik nu in staat om jou in korte tijd en op unieke wijze voldoende tools te geven om maximaal te kunnen gaan groeien. Met mijn boek hoop ik vele mensen te inspireren om te gaan groeien.