Teambegeleiding

Groei als team

Wordt schitterend van binnenuit. Dat geldt zowel voor individuen als teams. Investeren in de persoonlijke groei van de teamleden maakt het gehele team sterker, creatiever en veerkrachtiger. Bovendien versterk je zo de band met elkaar en met de organisatie of bijvoorbeeld de vereniging.

Vera van de Ven begeleidt en coacht individuele deelnemers en teams. De programma’s richten zich op de persoonlijke ontwikkeling van mensen en op de groepsdynamiek binnen de teams. Wie heeft welke rol? Hoe zijn de verhoudingen gegroeid? Komt de kracht van het team voldoende tot uitdrukking?

Aandacht voor het individu staat centraal bij de begeleiding en coaching van het team. Het gaat altijd om maatwerk, ook voor die elementen in het programma die in groepsverband worden uitgevoerd. Belangrijk is dat ieder individu bij zijn eigen kracht kan komen.

Het is prachtig om te zien hoe mensen groeien en opbloeien als ze hebben ontdekt wat hen beweegt en wat ze echt willen en zijn. Deelnemers staan zelfbewuster en doelbewuster in het leven mede als resultaat van het programma. Ze weten de balans te vinden tussen spanning en ontspanning, moeten en willen, zin en onzin, lichaam en geest, werk en privé. Ze voelen zich gezonder, energieker, zelfbewuster. En zo groeien ze persoonlijk en maken ze het team als geheel sterker.