Coaching

Mijn levensmotto is ‘Verander’

Als persoon en als professional heb ik in de afgelopen jaren opmerkelijke ontwikkelingen doorgemaakt waardoor verandering centraal staat in wie ik ben en wat ik doe mét mensen, dóór mensen en vóór mensen. Ik ben mij door ziekte bewust geworden dat er meer is in het leven. Ik ben mij gaan openstellen voor spirituele ontwikkeling en weet inmiddels dat het pad naar inzicht veelzijdige wijsheid brengt. In mijn loopbaan heb ik veel mensen mogen begeleiden.

In mijn loopbaan heb ik altijd aandacht gehad voor persoonlijke ontwikkeling en bracht ik inzicht en verdieping bij mensen door middel van persoonlijke gesprekken. Ik heb enkele jaren geleden de levensritmes ontdekt aan de hand van mijn eigen leven. De levensritmes lopen parallel met die van de natuur en hierin doorlopen we allemaal dezelfde fasen.
In gesprekken met cliënten herkende ik telkens weer de ritmes waardoor ik zeker wist dat de levensritmes voor ons allemaal van toepassing zijn.

De inzichten van de levensritmes vormen de basis van mijn werkwijze. Ik ben intuïtief sterk ontwikkeld waardoor ik snel en helder inzicht heb in wat er in jou omgaat. Aanvullend gebruik ik bekende persoonlijkheidstesten, zoals het Enneagram, numerologie en de Maja-kalender, om verklaring te geven voor wat er in jouw leven gebeurt.

Als persoonlijke coach zet ik graag mijn energetische kwaliteiten in om jou te begeleiden in professionele en persoonlijke groei.