Boek

Zit ik echt zo simpel in elkaar?

Ontdek jouw gebruiksaanwijzing

Vera heeft een levensritme ontdekt, gebaseerd op de 4 jaargetijden, waardoor je gemakkelijker zicht en antwoord kunt krijgen op vragen als: Waarom reageer ik zoals ik reageer? Wat beperkt mij? Waarom overkomt mij dit? Haar zienswijze is eenvoudig en begrijpelijk, en in haar boek verklaart ze waarom wij acteren zoals we in bepaalde situaties doen en wat het achterliggende doel hiervan is.

In dit boek beschrijft zij stap voor stap haar zienswijze aan de hand van haar eigen levenslessen, zodat je die gemakkelijk kunt vertalen naar jouw eigen leven.

Dit boek nodigt je uit je eigen gebruiksaanwijzing te ontdekken en vast te leggen voor jezelf. Jouw rode draad, jouw kwaliteiten, jouw reis in dit leven. Alles wat jou emotioneel (aan)raakt en beweegt, zal zichtbaar worden. Je krijgt inzicht in wie je bent, zodat jij je energie kunt richten op wat belangrijk is voor jou. Zo vind je een goede balans voor jou zelf.

Ruimte om te groeien

Als je keuzes maakt en weg snoeit wat je belemmert, krijg je de ruimte om te groeien naar wat je echt wilt zijn en wie je bent.

Vera van de Ven heeft in haar dertig jaar bij de ABN Amro Bank een groot scala aan leidinggevende functies vervuld. Daardoor heeft zij een schat aan ervaring opgedaan over hoe mensen functioneren. In 2009 is zij gestart met haar bedrijf InnEarth, dat een unieke aanpak biedt in het begeleiden van mensen zodat zij kunnen groeien en bloeien. In haar visie is ieder mens dat waard. Zij is coach, trainer en binnenhuisarchitecte.

Bestel het boek en de gebruiksaanwijzing

Je kunt het boek + gebruiksaanwijzing deel 1 bestellen in onze webshop.

Gebruiksaanwijzing deel 1 – Als aanvulling op de vragen en opdrachten in het boek, kun je enkele online testen maken. Die geven jou nog beter inzicht in wie jij bent. Na het maken van de testen worden deze verwerkt en krijg je via e-mail de uitkomsten toegezonden. Deze uitkomsten kun je opslaan en voegen bij alle ontdekkingen die je hebt gedaan bij het maken van de opdrachten uit het boek. Maak er een mooi geheel van. Zo heb jij jouw eigen deel 1 van jouw gebruiksaanwijzing in handen.

Het is aan jou. Het belangrijkste is dat jij inspiratie hebt gekregen om nog verder op zoek te gaan naar jezelf, door het maken van jouw eigen gebruiksaanwijzing. Maak er zo’n persoonlijk mogelijk document van. Hoe kleurrijker, hoe eerlijker, hoe bewuster en vol liefde voor jezelf gemaakt, hoe beter jouw gebruiksaanwijzing wordt. Jouw gids op je verdere ontwikkelingspad!

Om maximaal profijt te hebben van alles wat je hebt ontdekt bij het maken van je gebruiksaanwijzing, kan het voor jou fijn zijn een persoonlijke 1 op 1 gesprek hierover te voeren. Omdat inzicht in jezelf begint bij weten waar je staat.

Rugzakjes!

Bij het boek hoort eigenlijk een rugzakje. Waarom? In het gedachtegoed van Vera maken we hier een ‘Aardereis’ en we brengen ons rugzakje met ons mee. Daarin zitten o.a. onze lessen, proviand en karma. Dat is onze rode draad en reden van bestaan in ons leven. Daarom is er voor het boek een echt rugzakje ontworpen. Wil jij zo’n uniek rugzakje, waar je al jouw belangrijke herinneringen en aandenken in kunt stoppen, ga dan naar de webshop om deze te bestellen.

Vera richtte huizen in en vanuit deze gedachte is er, om de rugzakjes te maken, gebruik gemaakt van alle stalenboeken die zij van de stoffenleveranciers heeft. Het zijn unieke exemplaren, geen enkel rugzakje is hetzelfde. Op de schouderbanden is een rood lint gestikt als symbool van jouw rode draad in jouw leven. Het rugzakje symboliseert daarom de reis van hemel op aarde!