1-op-1 coaching

Waar sta je in het leven en waar wil je naartoe? Hoe kom je erachter wat je nodig hebt?

1. Roadmap to happiness: introductie en ontwikkelmethode

In een eerste sessie analyseren we samen waar jij staat en waar je naartoe wilt. De kennismaking is niet alleen een mooie weg met ontwikkelpunten die je zelf kunt afleggen, maar ook een introductie op mijn levensfilosofie en ontwikkelingsmethode.

2. Roadmap to growth: verdieping door spiegelgesprek naar nieuwe inzichten

Volg 1-op-1 sessies door persoonlijke coaching met mij. Heb je bijvoorbeeld het boek gelezen, een presentatie bijgewoond of een workshop gevolgd? Dan biedt de 1-op-1 sessie een unieke kans en een goed startpunt, omdat je nog meer van jezelf wilt ontdekken en verder wilt groeien!

3. Road of reflection: zes keer live gesprek

Deel je ervaringen en raak opnieuw geïnspireerd. Een spiegelgesprek geeft je weer nieuwe input om de volgende stappen (privé of zakelijk) te zetten. Vooral bestemd voor wie graag geïnspireerd wil worden en voor oud-deelnemers van InnEarth die het fijn vinden om in korte tijd diepe gesprekken te voeren met een ontspannend karakter in een vertrouwde omgeving. Maar vooral ook weer verbondenheid te ervaren: van mens tot mens.

Kennismakingsgesprek

Er gaat vaak niets boven een persoonlijk 1-op-1 kennismakingsgesprek waarbij je elkaar live ontmoet en in verbondenheid kunt groeien. Alle gesprekken zijn op basis van 120 minuten.  Wanneer tijd of afstand dit niet toelaat zijn er online alternatieven. Zo vindt via Facetime coaching 1-op-1 plaats, als alternatief of aanvullend onderhouden we een dagboekcontact via mail. In overleg schrijven we dan in briefvorm en reageren we op elkaar. Hierbij stemmen we gewenste aanpak, de frequentie en de reactietijd af. Vraag jij je af wat jou de beste weg is? Neem dan eerst contact met mij op.